STARENJE JE PROCES KOJI SE MOŽE PREDVIDETI I KOJI SE PREVENTIVNIM DELOVANJEM MOŽE UBLAŽITI I ODLOŽITI!

Centar za estetsku stomatologiju- Stomatološka praksa Dent In Plus,  pored savremene stomatološke prakse u vidu pružanja stomatoloških usluga svih specijalnosti, akcenat stavlja na estetsku i kozmetičku stomatologiju (beljenje zuba, korigovanje boje, oblika i položaja zuba), te uz tretmane hijuluronskim filerima, zaokružuje kompletno podmlađivanje lica pacijenta.

 

Šta je hijaluronska kiselina?

Hijaluronska kiselina je osnovni sastojak međućelijskog prostora u normalnoj koži. Služi za pruženje potpore (davanja jedrine), za sebe vezuje vodu i stimuliše fibroblaste da proizvode kolagene i elastine, što pojačava njen potporni učinak.

Hijaluronska kiselina se u normalnoj koži sintetiše do 23. godine života, a zatim dolazi do njene postepene razgradnje, usled čega koža počinje da gubi volumen, teksturu i elastičnost, a na njenoj površini počinju da se uočavaju male, a kasnije sve veće nepravilnosti u smislu stvaranja bora i gubitka potkožnog masnog tkiva.

 

Šta su dermalni fileri?

U ovu svrhu se u tačno određene slojeve kože ubrizgavaju dermalni fileri (punioci kože), koji imaju zadatak da samim svojim prisustvom nadoknade razgrađeni hijaluron iz kože i da kroz period od 12 meseci, vezujući vodu, koriguju defekte i koži vrate volumen i jačinu.

Dermalni fileri francuske farmaceutske kuće VIVACY se sastoje od sterilne, laboratorijski dobijene hijaluronske kiseline, čiji su molekuli među sobom povezani na nov i revolucionarni način (IPN tehnologija), i od antioksidanata MANITOLA i SORBITOLA koji neutrališu slobodne radikale u koži koji potpomažu razgradnju filera, ali i stabilizuju filer na visokim temperaturama (sunčanje).

KAO REZULTAT SVEGA OVOGA, TRAJNOST FILERA SE PRODUŽAVA I DO 12 MESECI, ŠTO STYLAGE FILERE ČINI JEDNIM OD NAJDOMINANTNIJIM NA TRŽIŠTU

 

Za šta se koriste dermalni fileri?

Dermalni fileri se mogu koristiti za ublažavanje i korigovanje bora na čelu, oko i između očiju, nazalobijalnih brazdi, bora ispod uglova usana, na vratu i dekolteu, korekcije oblika, veličine i teksture usana, korigovanje ožiljaka na koži lica, podizanje jagodica i korekciju oblika nosa i brade.

 

Nekoliko važnih napomena

Pre svake intervencije, kroz KONSULTATIVNI PREGLED, terapeut se upoznaje sa problemima i željama pacijenta, upoznaje pacijenta sa mogućnostima postizanja željenih rezultata, postavlja indikacije i kontraindikacije za tretman dermalnim filerima i dogovara saradnju sa pacijentom posle intervencije, kako bi bile izbegnute komplikacije i postignut maksimalan vek trajanja rezultata.

Kroz sistem površinskih i infiltracionih anestezija obezbeđuje se bezbolnost intervencije i maksimalan komfor za pacijenta.

Kroz sistem periodičnih kontrola posle intervencije, eventualne kompilacije se saniraju na samom početku, proverava se očuvanost postignutih rezultata i planira dalji rad na antiaging programu.

Stomatološka ordinacija Dentin Plus Kraljevo

Dent In Plus Kraljevo
tel: 065 25 25 005
036 336 487
ulica. Cara Lazara 67/2

Dent In Plus Mataruška Banja:
tel: 065 25 25 005
036 423 525
ulica: Konarevska 683 a

Dent In Plus Lađevci:
tel: 036 58 52 213
064 20 67 222
Zdravstvena ambulanta u centru