Dentalni turizam kao grana zdravstvenog turizma postaje sve popularniji. Povoljne cene i visok kvalitet stomatoloških usluga koje ordinacija DENT IN PLUS pruža je  prepoznata od strane pacijenata iz drugih gradova i iz inostranstva.

Našim pacijentima nudimo asistenciju u organizaciji:

  1. Povoljnog i kvalitetnog smeštaja
  2. Prevoza sa i do aerodroma
  3. Turističkog vodiča/ fakultativno
  4. Prevodioca po potrebi

Svim našim klijentima koji dobijaju stomatološke usluge u vrednosti višoj od 1.200 evra, nudimo besplatan smeštaj u apartmanima hotela Botika pozicioniranom u centru Kraljeva, udaljenim  svega 5 minuta hoda od naše stomatološke prakse.

UPOZNAJTE KRALJEVO I NJEGOVU OKOLINU

Pored zdravstvenih prednosti koje dentalni turizam nosi sa sobom, pacijentima se omogućava i upoznavanje sa  bogatim kuturno-istorijskim nasleđem i raznovrsnom turističkom ponudom koje ovaj grad se svrstava u najprestižnije destinacije u Srbiji danas. U manastiru Žiči nadomak Kraljeva je krunisano sedam srednjovekovnih srpskih  kraljeva, te se iz tog razloga se na gradskom grbu našeg grada nalaze sedam kruna. Zajedno sa manastirom Studenicom (60 km), manastir Žiča (5km) je duhovni centar Srbije. Na dvadeset petom kilometru uzvodno rekom Ibrom, vekovima odoleva srednjevekovni grad Maglič sa koga se pruža predivan pogled na ibarsku klisuru i okolne planine.

Uz istorijska nasleđa, teritorija opštine Kraljevo obiluje prirodnim bogatstvima mineralnih voda. Poznata izvorišta u vekovnoj eksploataciji se nalaze u Mataruškoj (8km) i Bogutovačkoj Banji(15km) dok blizina Vrnjačke banje(27 km) zaokružuje bogatu ponudu prirodnih lečilišta. Grad Kraljevo i Vrnjačka banja  su organizatori  brojnih festivala i manifestacija u letnjem periodu, dok gradski muzej i pozorište zaorkružuju raznovrsnu kulturno-umetničku ponudu za mnogobrojne posetioce.

Veći deo teritorije kraljevačke opštine pripada brdsko-planinskom području i to dolinom Ibarske klisure dok se ravničarski deo proteže dolinom reke Morave i donjeg toka reka Ibar i Ribnice. To su ujedno i važni saobraćajni pravci ovog dela Srbije. Bistre planinske reke Lopatnica i Kamenica su popularna izletišta gde se ubrzano razvija i seoski turizam koji nudi svojim gostima prelepu prirodnu okolinu i domaću tradicionalnu kuhinju.

Dentalni turizam u Kraljevu čini posebnim  veliki turistički potencijal u kraljevačkoj opštini koji leži  na obroncima planina Goča, Stolova, Radočela, Troglava i Čemerna. Izgradnjom hotela Dobre vode, planinarsko-smučarskog doma, sportskih terena za fudbal, odbojku, rukomet, tenis, košarku itd. zatim uspinjače, ski lifta i ski staza Goč je u pravom smislu reči postao planinski centar dostojan hvale. Hiljadumetarska nadmorska visina na ovoj planini omogućava bavljenje i ostalim sportovima, pre svih lovom i ribolovom na Gvozdačkoj reci.Na nepunih 100 km od Kraljeva, nalazi se i skijaški centar Kopaonik, jedan od najznačajnijih u ovom delu jugoistočne Evrope.

DOBRODOŠLI

Stomatološka ordinacija Dentin Plus Kraljevo

Dent In Plus Kraljevo
mob. tel: 065 25 25 005
tel: 036 336 487
adresa: Ulica Cara Lazara 67/2

Dent In Plus Mataruška Banja
mob. tel: 065 25 25 005
tel: 036 423 525
adresa: Ulica Konarevska 683 a

Dent In Plus Lađevci
mob. tel: 036 58 52 213
tel: 064 20 67 222
Zdravstvena ambulanta u centru