facelifting zatezanje lica kraljevo, tretman hijuluronskim filerima
Face lifting, tretman hijuluronskim filerima, zajedno sa kozmetičkom stomatologijom (izbeljivanje zuba), zaokružuje kompletno podmlađivanje lica pacijenta.
Dr. Martina Rakonjac
Dr. Martina Rakonjac

STARENJE JE PROCES KOJI SE MOŽE PREDVIDETI I KOJI SE PREVENTIVNIM DELOVANJEM MOŽE UBLAŽITI I ODLOŽITI!

Face lifting
Centar za estetsku stomatologiju- Stomatološka praksa Dent In Plus,  pored savremene stomatološke prakse u vidu pružanja stomatoloških usluga svih specijalnosti, akcenat stavlja na estetsku i kozmetičku stomatologiju (beljenje zuba, korigovanje boje, oblika i položaja zuba), te uz tretmane hijuluronskim filerima, zaokružuje kompletno podmlađivanje lica pacijenta.

Šta je hijaluronska kiselina?

Hijaluronska kiselina je osnovni sastojak međućelijskog prostora u normalnoj koži. Služi za pruženje potpore (davanja jedrine), za sebe vezuje vodu i stimuliše fibroblaste da proizvode kolagene i elastine, što pojačava njen potporni učinak.

Hijaluronska kiselina se u normalnoj koži sintetiše do 23. godine života, a zatim dolazi do njene postepene razgradnje, usled čega koža počinje da gubi volumen, teksturu i elastičnost, a na njenoj površini počinju da se uočavaju male, a kasnije sve veće nepravilnosti u smislu stvaranja bora i gubitka potkožnog masnog tkiva.

Šta su dermalni fileri?

U ovu svrhu se u tačno određene slojeve kože ubrizgavaju dermalni fileri (punioci kože), koji imaju zadatak da samim svojim prisustvom nadoknade razgrađeni hijaluron iz kože i da kroz period od 12 meseci, vezujući vodu, koriguju defekte i koži vrate volumen i jačinu.

Dermalni fileri francuske farmaceutske kuće VIVACY se sastoje od sterilne, laboratorijski dobijene hijaluronske kiseline, čiji su molekuli među sobom povezani na nov i revolucionarni način (IPN tehnologija), i od antioksidanata MANITOLA i SORBITOLA koji neutrališu slobodne radikale u koži koji potpomažu razgradnju filera, ali i stabilizuju filer na visokim temperaturama (sunčanje).

KAO REZULTAT SVEGA OVOGA, TRAJNOST FILERA SE PRODUŽAVA I DO 12 MESECI, ŠTO STYLAGE FILERE ČINI JEDNIM OD NAJDOMINANTNIJIM NA TRŽIŠTU

Za šta se koriste dermalni fileri?

Dermalni fileri se mogu koristiti za ublažavanje i korigovanje bora na čelu, oko i između očiju, nazalobijalnih brazdi, bora ispod uglova usana, na vratu i dekolteu, korekcije oblika, veličine i teksture usana, korigovanje ožiljaka na koži lica, podizanje jagodica i korekciju oblika nosa i brade.

Nekoliko važnih napomena

Pre svake intervencije, kroz KONSULTATIVNI PREGLED, terapeut se upoznaje sa problemima i željama pacijenta, upoznaje pacijenta sa mogućnostima postizanja željenih rezultata, postavlja indikacije i kontraindikacije za tretman dermalnim filerima i dogovara saradnju sa pacijentom posle intervencije, kako bi bile izbegnute komplikacije i postignut maksimalan vek trajanja rezultata.

Kroz sistem površinskih i infiltracionih anestezija obezbeđuje se bezbolnost intervencije i maksimalan komfor za pacijenta.

Kroz sistem periodičnih kontrola posle intervencije, eventualne kompilacije se saniraju na samom početku, proverava se očuvanost postignutih rezultata i planira dalji rad na antiaging programu.

Stomatološka ordinacija Dentin Plus Kraljevo

Dent In Plus Kraljevo
mob. tel: 065 25 25 005
tel: 036 336 487
adresa: Ulica Cara Lazara 67/2

Dent In Plus Mataruška Banja
mob. tel: 065 25 25 005
tel: 036 423 525
adresa: Ulica Konarevska 683 a

Dent In Plus Lađevci
mob. tel: 036 58 52 213
tel: 064 20 67 222
Zdravstvena ambulanta u centru