Dent.in Plus stomatološka ordinacija Kraljevo čekaonica
Dr spec. Zdravko Martić
Dr spec. Zdravko Martić

Tradicija duga gotovo pola veka


Sa porodičnom tradicijom zubnih lekara dugom gotovo pola veka, optimistično koračamo ka novim izazovima savremene stomatologije žudeći za perfekcijom svakog našeg budućeg rada.

Našu stomatološku praksu čine tri stomatološke ordinacije u Kraljevu i tim zubnih lekara koji uvek nastoje da svojim znanjem i zalaganjem pruže najbolje što savremena stomatološka nauka može da ponudi.

Kontinuirano stručno usavršavanje i timski rad odlikuju naše poslovanje a o rezultatima našeg rada najbolje svedoče preko dve hiljade zadovoljnih pacijenata koji su nam do sada ukazali svoje poverenje.

Pored znanja, iskustva i savremenih tehničkih sredstava, naš rad uključuje i najkvalitetnije stomatološke materijale iz oblasti estetske stomatologije ( Izbeljivanje zuba, Dentalne fasete – viniri, Face lifting), protetike ( Zubni implantat, krunice i mostovi, bezmetalna keramika, zubne proteze), konzervativne i endodontske terarapije.

Visoku stručnost naše ordinacije unapređujemo i kroz stalnu konsultaciju sa kolegama- specijalistima iz svih oblasti stomatologije, a u izradi viokokvalitetnih protetskih radova saradjujemo sa licenciranim zubotehničkim laboratorijama u Kraljevu i Beogradu.

Stomatološka ordinacija Dentin Plus Kraljevo

Dent In Plus Kraljevo
mob. tel: 065 25 25 005
tel: 036 336 487
adresa: Ulica Cara Lazara 67/2

Dent In Plus Mataruška Banja
mob. tel: 065 25 25 005
tel: 036 423 525
adresa: Ulica Konarevska 683 a

Dent In Plus Lađevci
mob. tel: 036 58 52 213
tel: 064 20 67 222
Zdravstvena ambulanta u centru