Irena Jevtić

Irena Jevtic

Najbolji!  Radujemo se svakoj sledećoj poseti. Bravoo za kompletan tim. Toliko divna i opuštena atmosfera, a pravi profesionalci.,Kod njih je sve moguće, a lep osmeh na prvom mestu. SVAKA PREPORUKA SVIMA. I nema više straha kod mog deteta a ni kod nas odraslih.

Irena Jevtić

Tamara Jevtović

Sjajna usluga, prijatno osoblje, pristupačne cene… Sve pohvale!

Tamara Jevtović

Phil Shorthouse

DENT IN PLUS is amazing practice! Staff is friendly, attentive, organized and responsive. Dr. Sasa is very knowledgeable and kind. Office is extremely clean and very good equiped.

Phil Shorthouse

BURSAĆ NIKOLETA

Dr Martina je toliko strpljiva sa decom da može bilti primer mnogima kako treba postupati sa “malim” i uplašenim pacijentima. Naš odlazak zubaru je sada kao šetnja po gradu 🙂

BURSAĆ NIKOLETA
12.1.2020.

Nikola Nikić

Uvek ljubazni i nasmejani, meni bar to puno znači. I kada je nešto zahtevalo komplikovanije procedure nikada nisu gubili strpljenje. Veliki pozdrav za ceo tim!

 

Nikola Nikić
7.12.2019.

KRSMANOVIĆ GORAN

Moja cela porodica je godinama kod dr Saše, samo reči hvale imam za njega i svi su ljubazni. Malo je gužva sa terminima pa moramo da sačekamo neki dan, ali nas uvek primi.”

KRSMANOVIĆ GORAN
10.10.2019.

ZARKOVIC SLOBODAN

Najbolji!
ZARKOVIC SLOBODAN
3.7.2019.

BOJANOVIĆ MILINA

Imala sam operaciju kod dr Saše Martića pre četiri godine sa postavljanjem zuba na implante, bojala sam se kako ću se navići, ali se čovek na bolje lako navikne. Od tada samo redovne kontrole.  Moja iskrena preporuka svima.

BOJANOVIĆ MILINA
12.2.2019.

RADOJIČIĆ MILOJE

Ordinacija je samom centru grada, lako za naći, malo teže za parking. Ulaz, ordinacija, sve je čisto i lepo uređeno, doktori ljubazni. Imao sam neku kratku intervenciju, bezbolno i vrlo pažljivo urađeno. Doktor je bio predusretljiv, izdvojio vreme da mi sve lepo objasni. Kada se vratim u Srbiju njihov sam pacijent za dalje intervencije.

RADOJIČIĆ MILOJE
24.11.2018.

NATAŠA ĐAKOVIĆ

Cene su postavljene da svi mogu da ih vide, sve mi je lepo objašnjeno, tačna procena troškova, dobila sam i garanciju za krunice. Mogu slobodno da kažem da doktor veoma trudio oko svakog detsalja pa ni rezultat nije izostao. Zubi su mi prelepi i sad se samo smejem 🙂

NATAŠA ĐAKOVIĆ
7.5. 2017.

Ana Matić

Ceo svoj godišnji odmor od mesec dana sam provela u stomatološkoj ordinaciji Dent in plus i nije mi žao. Ugradnja implanata, ugradnja cirkonijum bezmetanih krunica, čišćenje zubnog kamenca, i sve to bezbolno i krajnje profesionalno uradjeno od strane doktora Saše Martića. Zbog njegove stručnosti, ljubaznosti i vedrog optimističkog duha a potom i mog zadovoljstva njegovim radom, vredelo je doći iz Kanade!

Milošević

Kod dr Saše sam prvi put radiala zube pre 8 godina I bila sam prezadovoljna. Sada su neke stvari već došle za promenu. Ljubaznost i  profesiopnalnost, sve na jednom mestu, imam samo reči hvale. Uostalom, moj novi osmeh govori sam za sebe 😊 

Nenad Joković

Na preporuku sam došao kod dr Saše Martića kao oralnog hirurga. Usađen mi jedan implantat a potom sam sredio i druge zube. Posebno mi je drago da sam mogao da izbegnem fiksnu protezu ida folijama ispravimo zube. To bih svakome preporučio.

Sladjana Lavrnić

Dr Sašu sam pronašla preko interneta i mogu samo reći da su sva moja iščekivanja ispunjena i više od toga. Oduvek sam imala strah od zubara, ali posle ovog ikustva sam definitivno promenila mišljenje jer sam videla kako to može biti pažljivo i profesionalno urađeno. Ovo ne može da se poredi sa starim krunicama koje sam imala do sada.

Kristina Vasiljević

Ja sam veoma zahtevan pacijent i prvi put posle dugo dugo vremena mogu biti sasvim zadovoljna ukazanom uslugom. Novi zubi izgledaju veoma lepo I prirodno. Imam samo reči hvale za dr Sašu i njegov stomatološki tim!

Stomatološka ordinacija Dentin Plus Kraljevo

Dent In Plus Kraljevo
mob. tel: 065 25 25 005
tel: 036 336 487
adresa: Ulica Cara Lazara 67/2

Dent In Plus Mataruška Banja
mob. tel: 065 25 25 005
tel: 036 423 525
adresa: Ulica Konarevska 683 a

Dent In Plus Lađevci
mob. tel: 036 58 52 213
tel: 064 20 67 222
Zdravstvena ambulanta u centru